مقام معظم رهبری در مراسم تحلیف و اعطای سردوشی دانشجویان دانشگاه های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران فرمودند: ما به آمریکایی ها بدبینیم و هیچ اعتمادی به آنان نداریم، دولت آمریکا غیرقابل اعتماد و خودبرتربین و غیرمنطقی و عهدشکن است و دولتی در تصرف شبکه صهیونیسم بین المللی است که به خاطر صهیونیستها مجبور است با رژیم غاصب مماشات کنند و نرمش نشان دهند
به گزارش ایلنا، سیدحسین موسویان در این نشست ضمن معرفی آمریکا بعنوان تهدید اول امنیت ملی ایران، ۲۰ دلیل در مورد بی اعتمادی ایران به آمریکا بشرح زیر ارائه کرد:
۱- کودتای ۲۸ مرداد، پس از گذشت ۶۰ سال از سرنگونی دولت مصدق، سازمان اطلاعات مرکزی ایالات متحده (سیا)، در تاریخ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ با خارج کردن اسنادی از طبقه بندی محرمانه به نقش خود در این کودتا اعتراف کرد. در اسنادی که از طبقه بندی محرمانه خارج شده اند ارجاعاتی به رمز آژاکس (رمز عملیات آمریکایی ها در کودتای ۲۸ مرداد) وجود دارد. این اسناد از جمله شامل پرونده های کاری کرمیت روزولت، (مامور اطلاعاتی ارشد آمریکا در خاورمیانه و ایران) که در روزهای منتهی به کودتا در تهران به سر می برد نیز هستند.
۲- آمریکا و انگلیس در اوایل ۱۹۵۰ با ملی شدن صنعت نفت ایران مخالفت کردند و با تصویب قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل، ملی شدن نفت ایران را تهدید صلح و امنیت بین الملل خوانده و ملت ایران را به خاطر ملی کردن صنعت نفتشان، تحریم اقتصادی کردند.همین سیاست را آمریکا و غرب در مورد ملی شدن صنعت هسته ای ایران اعمال کرده اند.
۳- آمریکا و غرب ۲۵ سال از حکومت دیکتاتوری و فاسد شاه در ایران حمایت کردند که در حقیقت انقلاب اسلامی ایران واکنشی به این سیاست آمریکا بود.
۴- از ابتدای انقلاب اسلامی ۱۹۷۹ ایران دولتهای آمریکا بدنبال سرنگونی نظام جمهوری اسلامی و “تغییر رژیم” در ایران بودند.
۵- بعد ار انقلاب اسلامی ۱۹۷۹، آمریکا و غرب میلیارها پروژه صنعتی ایران را ناتمام رها کرد در حالی که هم طبق قراردادها متعهد بود و هم هزینه پروژه را دریافت کرده بود.
۶- کودتای نقاب، کودتای نوژه یا ( کودتای نقاب ) طرحی بود که در آذر ۱۳۵۹، توسط تنی چند از افسران ارتش رژیم شاهنشاهی ایران و با تمرکز افسران نیروی هوایی برای بازگرداندن شاپور بختیار و نابودی نظام نوپای جمهوری اسلامی،توسط دولت امریکا طراحی شده بود.
۷- در سال ۱۹۸۰ صدام به ایران تجاوز کرد آنهم به قصد تجزیه ایران. آمریکا و قدرتهای شرق و غرب از متجاوز حمایت کردند که این تجاوز ۳۰۰ هزار شهید، یک میلیون مجروح، دومیلیون آواره و حدود ۱۰۰۰ میلیارد دلار خسارت برای ایران ببار آورد.
۸- در دوران تجاوز به ایران، آمریکا و غرب تکنولوژی و مواد سلاح های شیمیایی را در اختیار صدام حسین گذاشت. صدام از سلاح های شیمیایی علیه ایران استفاده کرد که موجب کشته و زخمی شدت حدود ۱۰۰ هزار ایرانی شد.
۹- در دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، آمریکا طی بمباران تاسیسات نفتی ایران، بزرگترین عملیات نظامی نیروی دریایی خود بعد از جنگ جهانی دوم را علیه ایران انجام داد.
۱۰- در زمان تجاوز عراق به ایران، آمریکا هواپیمای مسافربری ایران بر فراز آب های خلیج فارس را سرنگون کرد و ۲۹۰ مسافر بیگناه از جمله ۶۶ کودک را کشت.
۱۱- در دوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی، ایران دعوت “حسن نیت در مقابل حسن نیت” رییس جمهور آمریکا بوش(پدر) را برای تسهیل در آزادی گروگان های آمریکایی و غربی در لبنان پذیرفت اما بعد از آزادی گروگان ها، آمریکا بجای حسن نیت، تحریم ها و فشارها را افزایش داد.
۱۲- در دوران ریاست جمهوری خاتمی، ایران با ارتش آمریکا برای سرنگونی القاعده و طالبان همکاری کرد اما در پاسخ رییس جمهور بوش( پسر) ، ایران را “محور شرارت” خواند.
۱۳- آمریکا با صدور بی سابقه تسلیحات به کشورهای عربی منطقه، در حقیقت منطقه را میلیتاریزه کرده در حالی که ایران را مورد تحریم کامل تسلیحاتی قرار داده است.
۱۴- آمریکا در کمربند امنیتی ایران و در سرتاسر مرزهای ایران حضور نظامی برقرار کرده است.
۱۵- آمریکا با حمایت بی چون و چرا از رژیم غاصب صهیونیستی موجب نقض حقوق مشروع فلسطینی ها شده و چک سفید امضای آمریکا به این رژیم، موجب شده تا این رژیم به راحتی تمام مقرارات جهانی را زیر پا بگذارد.
۱۶- تلاش برای براندازی، بعد از برگزاری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سال ۸۸؛ برخی از هواداران نامزد شکسته خورده در انتخابات به بهانه تقلب در انتخابات به نتیجه انتخابات اعتراض کرده و همین امر بهانه ای شد تا گروه های ضد انقلاب با هدایت مثلث عوامل خارجی یعنی (دولت امریکا، رژیم صهیونیستی و دولت انگلیس) تصمیم به براندازی نظام اسلامی می کنند؛ که در نهایت تمام نقشه هایشان باتدبیر رهبر انقلاب و حضور انقلابی مردم شکست می خورد؛ اما در قبال وقایع بعد از انتخابات ۸۸ نمی توان از کنار عملکرد دولت امریکا که در این مسیر بیشترین سرمایه گذاری را کرده بود، به راحتی عبور کرد.
از همین رو ی، هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه ایالات متحده، آنچه را که تا آن زمان حمایت از اغتشاشات بعد از انتخابات ۸۸ را رد کرده بود، در یک مصاحبه تلویزیونی با “فرید زکریا ” که از شبکه سی ان ان پخش شد، تایید و خاطرنشان کرد: ایالات متحده آمریکا نقش بسیار مهمی در “انقلاب سبز ” ایران داشته است.
۱۷- در حالی که آمریکا مدعی دمکراسی و حقوق بشر است، در غرب آسیا در دهه های گذشته صرفا از رژیم های دیکتاتوری حمایت کرده است از شاه و بن علی و مبارک گرفته تا رژیم های ظالم فعلی عربی.
۱۸- واشینگتن سیاست دوگانه را ادامه داده است و برای مثال با کشورهای هند و پاکستان و رژیم غاصب صهیونیستی رابطه استراتژیک برقرار کرده در حالی که آنها معاهده «ان پی تی» را نپذیرفته و بمب هسته ای هم ساخته اند. متقابلا آمریکا همه تحریم ها را علیه ایرانی اعمال کرده که هم معاهده «ان پی تی» را پذیرفته و هم بمب هسته ای ندارد و هم نشانه ای از انحراف در برنامه هسته ایش مشاهده نشده است.
۱۹- آمریکا از گروه های تروریستی حمایت می کند چه گروههای تروریستی مخالف بشار اسد در سوریه و چه گروه های تروریستی ضد جمهوری اسلامی مثل جنداالشیطان یا منافقینی که ۱۷۰۰۰ ایرانی را بعد از انقلاب کشته اند و الان هم در کنار کنگره آمریکا دفتر دارند.
۲۰- از ابتدای انقلاب آمریکا به حقوق مشروع هسته ای ایران مخالفت کرد. میلیاردها دلار خسارت به ایران وارد شد. پول سوخت راکتور تهران را گرفت و نه پول را پس داد و نه سوخت را داد. به آلمان و فرانسه فشار آورد و موجب شد که آنها به تعهدات خود عمل نکنند. ایران حدود ۸ میلیارد مارک به آلمان برای پروژه بوشهر پرداخته بود و ۹۰% پروژه هم تمام شده بود. ایران ۱٫۲ میلیارد دلار به فرانسه برای تولید مشترک سوخت در داخل خاک فرانسه پرداخت کرده بود. وقتی که ایران به تکنولوژی غنی سازی برای تامین سوخت دست یافت، آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی با جنگ سایبری و کشتن دانشمندان هسته ای ایران، وارد مقابله با حقوق مشروع ایران شدند. تمام این اقدامات در حالی صورت گرفت که سازمان های اطلاعانی آمریکا در سال ۲۰۰۷ و ۲۰۱۱ گزارش دادند که ایران نه بمب هسته ای دارد و نه تصمیمی برای ساخت بمب هسته ای دارد. این سیاست های خصمانه هسته ای آمریکا دلیل بی اعتمادی ایران در مذاکرات جاری هسته ای است.
با سلام
کاملا واضح ومشخص است که دشمنی امریکا با ایران هم چنان ادامه خواهد داشت تا از ایران امتیاراتی گرفته شده ویا نظام را عوض نمایند چون انقلاب اسلامی تمامی نقشه های انها را عوض کرد نباید از این نکته غافل شد یکی از دلایل سرنگونی شاه خود امریکا بود چون دیگر شاه همان امتیازات سابق را به امریکا نمی داد چیزی که به سر عراق و لیبی نیز اوردند و سقوط انها را سبب شدند
ما در جنگ رودرو با امریکا شکست نخواهیم خورد به شرط اینکه مسئولین با مردم هماهنگ باشند یا به عبارتی مردم نظام را بخواهند و پشت ان بایستند که به نظر می رسد برخی از مسئولین عامدا یا سهوا همراه با سیاست های امریکا عمل می نمایند و مردم را دچار شک و تردید می نمایند که خطر بزرگ برای انقلاب خواهد بود
سلام علیکم
مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی ) طی یک سخنرانی فرمودند
آمریکایی ها خیلی سخت زیر بار مذاکره می روند و خیلی راحت از آن خارج می شوند
بنابر این ما باید هوشیار باشیم