ماهواره نظامی غرورآفرین نور سپاه و محکومیت آن توسط انگلیس، آلمان و فرانسه

ماهواره نظامی سپاه
پرتاب این ماهواره از منظر ژئواستراتژی یک اقدام راهبردی است چون اشراف اطلاعاتی نیروهای مسلح را چند برابر نموده و از امروز میتوان ادعا نمود که نیروهای مسلح ج.ا.ایران در جنگ اطلاعاتی با حریف خود دارای برگ برنده هستند. دو الگوی مهم جنگی وجود دارد یکی جنگ اطلاعاتی و دیگری جنگ اطلاعات راهبردی. این دو الگو با هم متفاوتند. البته سطح جنگ اطلاعات راهبردی بالاتر است. در این نوشتار مجال بیان تفاوت این دو الگو نیست. مهم این است که امروز نیروهای مسلح ج.ا.یران این دو الگو را در کنترل خود قرار داده و قادر است از فضا جنگ را کنترل و هدایت نماید و یا به عبارتی از آسمان دشمن را با دقت میبیند و شکار میکتد. از امروز  میتوان ادعا کرد که تاریخ مصرف موشکهای قاره پیمای آمریکا و رژیم صهیونیستی و موشکها و پهپادهای رادار گریز آنها تمام شده است. از امروز باید شاهد جمع آوری پایگاههای دریایی و زمینی و هوایی آمریکا در منطقه باشیم. از امروز باید شاهد به آشیانه رفتن بمب افکنهای رژیم صهیونیستی و همچنین وحشت این رژیم از دقت موشکهای جبهه مقاومت باشیم. از امروز سپر دفاعی موشکی آمریکا در خلیج فارس و آتشبار عملیاتی آن در عین الاسد عراق بی خاصیت میشود. از امروز ادامه فعالیت برای اتمام و تکمیل شدن سپر دفاعی آمریکا در خلیج فارس و ترکیه متوقف میشود. از امروز پایگاه اینجرلیک و ناوگان پنجم دریایی آمریکا در بحرین جمع اوری و بی خاصیت میشود. از امروز سنتکام له لاک دفاعی میرود.از امروز استراتژی نظامی آمریکا از پیشگیری به تدافعی تغییر میابد. از امروز استراتژی نظامی رژیم صهیونیستی از پیشدستانه به تدافعی انفعالی تغییر میابد. از امروز استراتژی نظامی ج.ا.ایران از بازدارندگی تهاجمی به پیشدستانه تهاجمی تغییر میابد.
آفرین بر نیروی هوافضای سپاه. آفرین بر دانشمندان و مخترعینی که در این اقدام راهبردی نقش آفرین بودند و غرور و عزت ملی و قدرت تهاجمی جبهه مقاومت را در پساکرونا دوچندان کردند.
اگر کسی به این دستاورد افتخار نکند و قدردان دانشمندان هوای فضای سپاه نباشد ایرانی نیست.
آمریکا و انگلبس و آلمان طی ببانیه های جداگانه ای پرتاب ماهواره اطلاعات نظامی نور را خلاف قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت دانسته و آنرا محکوم کردند. چرا:
اول- پرتاب این ماهواره آغاز استفاده نظامی ایران از فضاست که مهم ترین خاصیت آن رسیدن به سطحی کاملا جدید و بی سابقه از اشراف اطلاعاتی بر فضاهای اختصاصی و مشترک جهانی است.
دوم- ایران در ادامه این مسیر می تواند شکل گیری یک تهدید موشکی را همان لحظه آغاز در هر کجای جهان که باشد، رصد کند. این امر توان دفاع موشکی کشور در حراست از آسمان کشور را ‘فضاپایه’ می کند. این چیزی است نظام هشداردهی فضایی خوانده می شود و تعداد بسیار اندکی از کشورها در جهان از این قابلیت بهره مند هستند.
سوم- ایران در ادامه مسیر استفاده نظامی از فضا می تواند ‘فضاهای حیاتی دشمن در دور دست’ و ‘تهدیدات برد بلند’ را با اشرافی بی سابقه رصد کند. ما قادر خواهیم بود ببینیم دشمن آرایش خود را چگونه و با چه اهدافی تغییر می دهد و چه میزان از این آرایش، واقعا عملیاتی است.
چهارم- دسترسی نظامی به فضا مفهوم هدایت و ناوبری را بویژه در زمینه موشک های بالستیک به طور اساسی متحول می کند. از یک دهه قبل، کابوس امریکا این بوده که برنامه موشکی ایران، با یک سیستم ناوبری مستقل ایرانی در فضا تلفیق شود. این امر نه فقط دقت موشک ها را به طور معجزه آسا بالا می برد بلکه در یک افق زمانی کوتاه، با توجه به توان موشکی فعلی ایران، امکان ‘انهدام اهداف در فضا’ را هم به ایران خواهد داد.
پنجم- در افق آینده، یک پدیده بسیار خارق العاده تر هم قابل مشاهده است و آن چیزی است که ‘همگام سازی همه یگان های عملیاتی در یک جنگ پیچیده’ نامیده می شود. مفهوم ساده آن این است که می توانید رفتار جنگنده ای را که در آسمان است با تانک و نفربر روی زمین، با کشتی روی دریا و حتی تکاور داخل جنگل ‘همگام’ کنید؛ به گونه ای که آنها با تلفیق و به اشتراک گذاری سریع همه اطلاعات موجود، بهترین تصمیم را در کوتاه ترین زمان بگیرند. این بدون یک زیرساخت اطلاعات نظامی فضاپایه میسر نیست.
خداقوت به مردانی که در سخت ترین شرایط بهترین و خلاقانه ترین پروژه ها را پیش می برند.
خوب با توجه له قابلیتهای بالا طبیعی است کشورهای خبیث ابن اقدام راهبردی را محکوم کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *