اولین بار حسن روحانی برای پیروزی در انتخابات سال ۱۳۹۲ مسئله گازنبری را مطرح کرد. با فرض محال در صحیح بودن این اتهام علیه سرباز خدوم کشور، سوال اینجاست که آیا سری ترین تصمیم نظام که در حساس ترین و عالی ترین مکان یعنی شورای عالی امنیت ملی اتخاذ شده، باید هزینه سیرک انتخاباتی شود؟ آنهم توسط شخصی که خود در آنزمان دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده است. چرا سازوکاری برای برخورد با افشاکنندگان اسرار نظام وجود ندارد؟؟؟؟ این سوالی است که باید مسئولین قضایی و امنیتی کشور پاسخگوی آن باشند.
انتشار فایل صوتی هدفمند آقای محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ج.ا.ایران در روزهای اخیر ادامه غوغاسازی اصلاح طلبان و گروگان کشی آنها برای انتخابات آینده به نفع خود میباشد. اظهار نظرهای متناقض ظریف در این مقطع حساس دو هدف عمده را دنبال میکند: ۱- فرار به جلو برای ناکامی از سیاست خارجی دولت تدبیر و امید، ۲- باج گیری از انتخابات آینده و تخریب چهره اصول گرایان.
اینبار هم ظریف امنیت ملی را هزینه سیرک انتخاباتی نموده و بدنبال بسترسازی برای حضور گزینه های استیجاری اصلاح طلبان بعنوان رئیس جمهور منتخب آینده است.
جناب آقای ظریف چرا از این همه دستاوردهای دفاعی و فرصت های ایجاد شده توسط جبهه مقاومت (سقوط پهپاد- نفتکش انگلیسی- عین الاسد، شهرهای موشکی و …..) بعنوان پشتوانه دیپلماسی دفاعی، جهت پیشبرد سیاست خارجی خود استفاده نکردید.؟؟؟؟ میدان دفاعی بطور کامل در اختیار دیپلماسی دفاعی بود و تمام معبرهای وصولی به اهداف سیاست خارجی را برای دیپلماسی هموار نمود، اما شما بعنوان متولی دیپلماسی خارجی چون بدنبال دوقطبی سازی (ملت- نظام) – (دولت- نظام) – (صلح- جنگ) بودید، توان استفاده از این همه فرصت برای نیل به اصول سیاست خارجی مبتنی بر عزت، حکمت و مصلحت را نداشتید. حال که در عرصه سیاست خارجی مثل برجام ناکام مانده اید برای فرار به جلو، میدان عمل و ائتلاف ایران و روسیه را نشان گرفته و بعنوان مقصر معرفی میکنید؟ برای توجیه ارتباط و مذاکره با آمریکا و قبولی کدخدایی نظام سلطه، روابط بین ایران و روسیه را مخدوش میکنید؟ شما در طول ۸ سال مذاکره با کدخدا هیچ مشکلی را حل نکردید، فقر و تورم و بیکاری موجود حاصل اعتقاد شما به مذاکره با غرب بود، حال که که این مذاکره جواب منفی داده است، بدنبال مخدوش نمودن راهبرد مذاکره با شرق هستید؟
شما که نه در میدان عمل حضور داشتید و نه به اصول سیاست خارجی عمل کردید، اگر از توان دفاعی و موشکی ایران خبر داشتید، در مصاحبه رسمی خود اعلام نمیکردید که آمریکا با یک موشک ایران را نابود میکند، وقتی که سربازان خدوم هوافضای سپاه شما را به بازدید برخی از شهرهای موشکی بردند، از خواب بیدار شدید و متوجه توان دفاعی ج.ا.ایران شدید.
آقای ظریف میدان عمل و سیاست خارجی دوبال جدانشدنی هستند، شما با ناتوانی بال سیاست خارجی را شکستید و مدام به دنبال مذاکره با کدخدا بودید، اما سردار دلها و معمار مبارزه با تروریسم که نشریه «فارین پالیسی» آمریکا وی را یکی از۱۰ استرتژیست برتر جهان نام برده، با علمداری میدان نبرد ضمن حذف فیزیکی داعش، باعث شکست و ناکامی سیاست های سلطه جویانه آمریکا در منطقه غرب آسیا شد. میدان عمل همواره در مقابل زیاده خواهی های آمریکا بود، اما سیاست خارجی و دیپلماسی لبخند شما همواره در خدمت کدخدا و خواسته های آمریکا بود.
سلام. تحلیل عالی
درود و سپاس
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر کلانتری بلز مثل همیشه مطالب پر مغز و مفیدی بار گذاری کردید بسیار کاربردی و مورد استفاده قرار گرفت
سلام و سپاس
سلام
خوب وجامع بود
سلام و سپاس
سلام خدا قوت
ممنون از استجابت درخواست و ارائه تحلیل واقع بینانه است.
سلام و سپاس
Itís difficult to find experienced people about this topic, however, you seem like you know what youíre talking about! Thanks
سلام و درود خدا بر شما . سردار دلها همیشه زنده است و یاد ایشان در دلهای ما . مطالب بسیار مفید و ارزشمند بود . دست مریزاد